Presentation - om vem jag är?

Välkommen till min blogg.
Jag heter Julia Gonzalez Kunkel, född 1999 och uppvuxen i Nyköping. Började rida på ridskola när jag var 2,5 år, sen fick jag min egna ponny när jag var ungefär 7 år och utifrån de spåren så har intresset rullat på. Min pappa heter Martin Gonzalez och min mamma Christina Kunkel, och därutav den enkla anlednngen har jag dubbla efternamn men använder mest bara Kunkel. Varför jag skapade just den här bloggen i år, är för att att skriva och dela med mig utav mitt liv ihop med min egna ponny. Vem är min egna ponny? Nämligen Valentina-F som är en d-ponny import ifrån Tyskland, som har en egen bjudning framåt och finfin hoppteknik. Vi har hittils skaffat oss bra framgångar tillsammans.
 
Innan vi köpte Valentina-F hade jag en welsh mountain (b-ponny) som heter Exzentrics Natrium. Vi tävlade upp till LB, men fick tyvärr inga placeringar i denna klass p.g.a att han inte klarade av att hoppa oxrarna. Vi klarade inte målet jag hade men för det så betydde det inte att vi slutade tävla, utan istället fortsatte vi hoppa LC och fick fina resultat där. Tyvärr växte jag ur honom fort så vi sålde honom för 2 år sen.
 
Men som sagt vem är jag? Alltså jag skiljer nog mig mycket från andra 99:or, då jag inte sminkar mig varje dag och för att jag hellre umgås med yngre vänner. Jag ser upp till vissa viktiga personer runt omkring mig sjukt mycket. Hade extrema höga mål innan Valentinas skada vid tågövergången förra sommaren hände, men nu ligger inte mina mål på samma nivå då hennes skada nu ska kunna läka ordentligt, tillsammans med sin fölunge vid sin sida nästa år. Valentina ska föla någon gång runt april 2014. 
Familj | | Kommentera |
Upp