Sweden International Horse Show 2016

Hoppas ni har haft en skön helg! Själv har jag varit mer än "ledig" och inte suttit hemma för att absolut inte gjort någonting. En heldag uppe på Friends Arena blev det i lördags tillsammans med en godvän, som jag inte träffat på hur länge som helst. Vi kollade runt inne på ridsportsmässan, och jag kan konstatera att utställarna  vet exakt hur mycket hästfolk är redo att betala och därefter sätta prislapp på allt och annat. Trots dehär med att priserna de höga och det är trångt att tag sig fram så träffade jag Patrik Kittel vid Back on Track montern. Kul att träffa honom, blev så glad över att han signerade ett kort till mig.

Efter förra årets och årets besök konsaterar jag att mycket har blivit sämre sedan evenemanget flyttades från Globen till Friends Arena. Inte mycket för folket med de mindre plånböcker att "hänga i julgranen".

Jag var inte i Stockholm för shoppandets skull utan mer för att fotografera, träffa travgänget men också heja fram Sundbyholms travskole representant under finalen av ponnykampen. Stort grattis till klubbens mästarnas mästare - Alexandra med ponnyn Vävsla Hedwig, RS 5367 som lyckligt tog hem segern!

 

 Bjuder er på dessa två bilder till att börja med. Bilderna från föreställningen kommer.
Allmänt | | Kommentera |
Upp