Utflyttade

Uppe med tuppen allt eftersom flyttlasset avgår idag redan kl.09. Berättar härmed att vi har det lite väl tufft att bara bestå av tre personer, när ett hus på 120kvm ska tömmas. Flyttningen drog ut på tiden, så vi installerade oss i vårt tillfälliga boende strax efter midnatt. I tidigare inlägg så var min bekymrande frågan om vilken av mina tre katter; Molly, Zippan eller Tiger som skulle få flytta med. Katten som jag lät få följa med på de nya äventyret blev Molly. Miljöbytet för våra katter Molly och Zorro blev inga som helst konstigheter utan blev problemfritt. Som landskatt till att bli stadskatt påverkade inte, utan dem hittade sig tillrätta på bara någon timme. 
 
Zippan och Tiger fick chansen att bli omplacerade och bor numera kvar på landsbygden fast nu i området runtkring Flen. Mor och son fick fortsätta leva tillsammans.
 
Imorgon följer jag med mamsen och städar det sista inför besiktningen av Åbydal tills på tisdag den 30 augusti, sammtidigt som nyklarna överlämnas till hyresvärden.
Familj | | Kommentera |
Upp