Stjärnkusken, säsong 2

Låt oss ta detta från början. Under torsdagskvällen var det dags igen, en ny säsong av stjärnkusken på Tv4. Kändisdeltagarna Cecilia ”Amazon” Benjaminsson, Runar Sögaard, Simon Zion, Regina Lund, Erica Johansson, Saga Scott och Lennart ”hoa-hoa” Dahlgren ska under fem veckor få lära sig grunderna till travsporten utifrån hantering – skötsel till säkerhet, utrustning och att köra för att bli travkusk. Därefter och utifrån deras aktuella mängd med kunskap kommer de sitta i sulkys och köra både ponnys och såväl stora travhästar. Någonting som deltagarna kommer kunna få känna på när de kommer köra ponnyerna respektive stor travarna är en viss skillnad på riktiga hästkrafter.       

Tävlingen är tuff, och vecka efter vecka så kommer en av de sju tävlande att elimineras. Återstår att se vem som tar hem årets titel, och ifall någon i andra säsongen blir lika sammanbitna av sporten som Kee Marcello och Patrik Sjöberg. Dessa två herrar tog nämligen steget vidare efter tv-succén och tog körlicens.


Tyvärr så missade jag premiär avsnittet i torsdagskväll så därför klistrade jag mig fast vid datorn såhär på eftermiddagen och kollade. De är ju helt fantastiska att de på och det kommer bli desto roligare att följa alla avsnitten och deltagarnas utveckling. Jag har förhoppningar för att ”gladiatorn” Cecillia eller chefutvecklaren Runar vinner årets säsong. 

 
Allmänt | | Kommentera |
Upp