Många Bollar I Luften

Hej vänner! Vet inte vart jag ska börja riktigt... Det har varit fullt ös sedan några veckor tillbaka. Okej, vad har hänt? Jag och mamma har bott med flyttkartonger och kontraktet skrivet för nya huset. Nya huset ligger helt perfekt och vi kan inte vara mer nöjda eftersom Anima även kan var uppstallad, den 31 oktober gick flyttlasset. Jag har förändrat min livsstil, kosten och upplägget av träning sen sist. Har tappat - 9,3 kg sen nyårsafton, hoppades att vågen skulle visa mer minus vid det här laget, men slarvade under juli månad. Målvikten närmar sig med stolthet och små steg. Allting är inte Piece of Cake, men finns bara viljan för att genomföra livsstilsförändring är det bara en grej, nämligen att tag sig över mållinjen! Går det sakta är det lättare att behålla den nya livsstilen och därmed även vikten, eller har jag fel inställning?  
 
Känner att jag glömmer bort att faktiskt njuta av maten ibland. Måste verkligen förbättra, så att magen blir gladare. Titta, smaka, känn, tugga ordentligt och ät i lugn och ro. Har man problem med att magen kurrar trots att man nyss ätit? Orsaker kan vara vätskebrist, tittar på matlagningsprogram, för lite sömn, för stort sockerintag, för mycket alkohol, stressning, "slagit läger framför tv:n". Har man fortfarande problemet att överäta så prova ta bort ALLA störmoment så som tv, mobil, tidning osv. Ät i en lugn miljö och prova även att lägga ner besticken några gånger under måltiden och känn efter om du är mätt. Lyssna på kroppen är otroligt viktigt!
 
Själv har jag ändrat så att jag 1h - 30min innan läggdags, lägger mobiltelefonen i köket med alarm. Har varken dator eller mobiltelefonen i sovrummet under skoldags kvällarna mån-fre. Jag försöker gå och lägga mig och gå upp samma tid varje dag under mån-fre.
 
Livsstil | | En kommentar |
Upp