Födelsedag

Jag har haft ett underbart firande till mig med släkten på mammas sida med smörgåstårta som lockade. Jag blir äldre och äldre redan 16 år, kommer känns som att man fortfarande är 15 år ända tills den stora 18-års dagen kommer då man får gå ut på krogen. Nå tillbaka till 16-års firandet, vad fick jag?! Fick massa fint. Presentkort, pengar och ett par jättefina ridstövlar i förskott.  
 
Inget annat kan man säga än att jag haft en riktigt bra födelsedag idag, även om jag varit trött från morgonen till kväll. Klev upp tidigt och satte igång dagen på absolut bästa sätt, åkte med Veronica till ett cirkelträningspass i Oxelösund. Blev faktiskt otroligt överraskad över att passet var så effektivt och tog så mycket. Cirkelträning är en blandning mellan kondition/styrka/core där man får jobba genom olika stationer och olika övningar som tränar kroppen med hjälp av viljan. Ett otroligt bra sätt att träna mage och rygg.
Upplägget för passet anpassar du dig efter din egen dagsform, dina egna mål eller så får man givetvis jämföra sig med andra deltagare.
 
 
Familj | | Kommentera |
Upp